Varossio Ruby Rode Port

 

Proefnotitie:

Een prachtige heldere roodbruine kleur, zachte rijpe smaak met een fijne kruidigheid, nootachtig karakter, mooi vol, intens van smaak, zoet in de mond met de meerderheid van rijp bosvruchten, stevige tannines en geconcentreerde fruitigheid.

 

Schenk in bij:

Zoete fruitdessert, hazelnoot gebak, blauwschimmel – harde kazen en voor dagelijkse informele gelegenheden.

 

Ik wil graag meer weten over deze Ruby Port

7,90 €

  • op vooraad
  • Levertijd: 1-3 dagen

Varossio Tawny Port 10 jaar oud

 

Proefnotitie:

Geurige bouquet van rijp fruit, complexe nootachtige aroma's, rijping in kleine houten vaten dit geeft de karakteristieke Tawny kleur, subtiele houtnuances, een zeer lange weelderige afdronk en in dubbel opzicht een stijlvol geweldige 10 jaar oude Port.

 

Schenk in bij:
Deze port is perfecte match met zoet gebak, appeltaart met kaneel, kaasplankje, chocolade dessert, quiches, geitenkaas, noten, gedroogde vruchten, quiches, maar bovenal met zelfgemaakte chocolade desserts en natuurlijk ook als aperitief.

 

Ik wil graag meer weten over deze 10 jaar oude Port

12,90 €

  • op vooraad
  • Levertijd: 1-3 dagen

Varossio Tawny Rode Port

 

Proefnotitie:

Zachte ronde Port, aroma’s van gedroogd fruit, karamel, krentjes, mooie houttonen, heerlijke nootachtige smaken die van de vaten afkomstig zijn, mooie vruchtbare karakter, De afdronk is rijk en heerlijk afgerond. Gewoon een lekker glas port!

 

Schenk in bij:

Koude fruitsalade, chocoladecake, roomkaas, desserts met crème achtige smaak, noten, druiven of als aperitief.

 

Ik wil wat meer weten over deze Ruby Port

8,50 €

  • op vooraad
  • Levertijd: 1-3 dagen

Varossio Witte Port

 

Proefnotitie:

Witte port? Wie drinkt dat nou? Jammer. Want is zeker niet slecht voor keer hoor.... Strogele kleur, aangename geur van tropisch fruit en bloemen, smaak van gedroogde abrikozen, noten, amandelen, geconcentreerde afdronk en zeer aangenaam om keer te drinken.

 

Schenk in bij:

Kaasjes, als aperitief bij borrelhapjes, bij (niet al te zoete) desserts met noten, gebakken appel, chocola, fruitsalade, ganzenlever, rijke desserts, crème brulée of in de mix met tonic. Met deze combinaties ziet de witte port er ineens een stuk hipper uit vind u dat ook niet?

 

Ik wil graag meer weten over deze Witte Port

7,30 €

  • op vooraad
  • Levertijd: 1-3 dagen