Begonnen als lokale onderneming in 1883 is Trapiche inmiddels uitgegroeid tot een wereldberoemd wijnhuis van Argentieniie een formaat met ruim 1.000 hectare aan wijngaarden. Daarnaast werken ze samen met meer dan 300 wijnboeren in de omgeving, om wijn van de beste terroirs te kunnen aanbieden.  Met een assortiment van uitstekende huiswijnen tot bijzondere pareltjes en van de traditionele klassiekers tot verrassende Nieuwe Wereldwijnen

 

 

Trapiche is pionier op het gebied van Malbec.

 

Al sinds 1989 importeren wij onze eigen wijnen bij gerenommeerde wijnhuizen van over de hele wereld. Deze ervaring geeft ons een unieke positie in de markt. Met een assortiment van uitstekende huiswijnen tot bijzondere pareltjes en van de traditionele klassiekers tot verrassende Nieuwe Wereldwijnen. Ook voor alcoholvrije wijnen kunt u bij uw HANOS groothandel terecht. Bezoek uw vestiging voor deskundig advies over wijnen, wijn-spijs combinaties of voor hulp bij het samenstellen van uw wijnkaart.

 Trapiche is opgericht in 1883 met een kleine wijngaard aan de voet van de Andes, genaamd El Trapiche.

 

rapiche is opgericht in 1883 met een kleine wijngaard aan de voet van de Andes, genaamd El Trapiche. Begonnen als lokale onderneming is Trapiche inmiddels uitgegroeid tot wijnhuis van formaat met ruim 1.000 hectare aan wijngaarden. Daarnaast werken ze samen met meer dan 300 wijnboeren in de omgeving, om wijn van de beste terroirs uit Mendoza te kunnen aanbieden.

 

Trapiche is opgericht in 1883 met een kleine wijngaard aan de voet van de Andes, genaamd El Trapiche. Begonnen als lokale onderneming is Trapiche inmiddels uitgegroeid tot wijnhuis van formaat met ruim 1.000 hectare aan wijngaarden. Daarnaast werken ze samen met meer dan 300 wijnboeren in de omgeving, om wijn van de beste terroirs uit Mendoza te kunnen aanbieden.

 Sinds het prille begin, in 1883, kreeg Bodega Trapiche al wereldwijde erkenning voor zijn voortdurende zoektocht naar vernieuwing. Het rijke landgoed, dat ze erkennen als hun meest waardevolle bezit, gecombineerd met de modernste technologie waarmee ze zich op toen nog onbekend terrein durfden te wagen, maakten van Trapiche een wijnmaker die voortdurend op zoek is naar nieuwe uitdagingen.

Het wijnhuis was altijd al pionier op het gebied van innovaties, zo introduceerde deze de Franse variëteiten, het gebruik van Franse eikenhouten vaten en de productie van micro-terroirwijnen.

 

 

Trapiche. Anno 1883. Ooit een gezellig plaatselijk keuterwijnboertje. Thans wereldspeler van formaat. Niet alleen vanwege de ruim duizend hectare eigen wijngaarden en de driehonderd wijnboeren waarmee ze samenwerken, maar ook wat reputatie betreft. Global brand. Met een eigen vlaggenschip. Single vineyard in Gualtallary in Tupungato, Uco Valley. Rijpe frambozen, kersenlikeur, bramensap, espresso, katjesdrop en vanillestokjes. Mooi, afgewogen, opgewreven en energiek